Violoncelistul Benjamin Kruithof, câştigător al Concursului Internaţional George Enescu în 2022, semnează cu Askonas Holt

Benjamin Kruithof a impresionat cu talentul său la ediţia de anul trecut a Concursului Internaţional George Enescu. Interpretarea sa a câştigat Premiul I la secţiunea Violoncel şi a atras atenţia tuturor companiilor de management de profil.

În baza parteneriatului strategic pe care Festivalul şi Concursul Internaţional George Enescu îl au cu Askonas Holt, Benjamin Kruithof a beneficiat de mentorat vreme de mai multe luni.

Urmarea a venit firesc, cei de la Askonas Holt alegând să semneze pentru managementul acestui tânăr talent care va impresiona prin interpretările sale mulţi ani de-acum încolo.

Ne bucurăm că primul său mare triumf a fost pe scena Ateneului Român şi sperăm să îl ascultăm din nou cât mai curând.

În calitate de solist, cele mai importante momente recente și viitoare pentru Benjamin includ performanțe cu Orchestre Philharmonique du Luxembourg, Orchestra Filarmonicii George Enescu, Orchestre de Chambre du Luxembourg, Nordwestdeutsche Philharmonie Herford, Sinfonieorchester Liechtenstein și Orchestra de Cameră Est-Vest la Festivalul Enescu. În recital, a concertat la Concertgebouw Amsterdam, Gasteig din München, Kings Place din Londra și Salle Cortot din Paris.

Alexandra Segal (câştigătoarea secţiunii Pian) şi Maria Marica (câştigătoarea secţiunii Vioară) beneficiază de un an de mentorat în cadrul aceluiaşi parteneriat strategic cu Askonas Holt.